HR
-internet

Poskrbite za brezskrben dopust na Hrvaškem.

že od
5,99 €
brezskrbno
na
HR

brezskrben
mobilni internet
na Hrvaškem

od 10 GB prenosa podatkov

hitri internet LTE/4G brez doplačila

Storitev HR-internet vam omogoča ugoden prenos podatkov v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma, izkoristite pa lahko tudi hitri internet LTE/4G. Pri izbiri HR-interneta vam svetujemo ročno izbiro operaterja, saj ima omrežje Hrvatskega Telekoma lahko na vaši napravi več imen: HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR..

HR-internet
• 20 GB
• 1 mesec
• samodejno podaljševanje

Za vklop storitve HR-internet pošljite SMS s ključno besedo HR INTERNET na 4008. Po vklopu je zaradi pravilnega delovanja treba prekiniti in ponovno vzpostaviti podatkovno povezavo, storitev pa velja do preklica. Za preklic lahko pošljete SMS s ključno besedo HR INTERNET NE na 4008.

Zaračunavanje

Storitev HR-internet se zaračunava 9,95 EUR (z DDV) mesečno in velja za tekoče obračunsko obdobje (od prvega do zadnjega dne v mesecu), ne glede na datum vklopa ali izklopa. Ko je zakup HR-internet vključen, se samodejno podaljšuje vsak prvi dan v mesecu (možen je zamik nekaj minut zaradi sistemskega podaljševanja in preverjanja). O tem boste obveščeni prek SMS-a, ki bo poslan v dopoldanskem času. HR-internet je mogoče zakupiti samo enkrat v obračunskem obdobju.

Poraba količin

Po porabi zakupljenih količin iz zakupov HR-internet Plus se koristijo količine izbranega paketa ali pa se prenos podatkov zaračuna po veljavnem ceniku.

Stanje porabe prenosa podatkov lahko preverite prek SMS-a: pošljite STANJE na 4008.

Prodajna mesta

SIM pakete in vrednostnice za polnjenje lahko kupite na več kot 3700 prodajnih mestih po Sloveniji.

Vsa prodajna mesta

Aplikacija

Prenesite aplikacijo Moj IZI ter sledite porabi in polnite račun kar na svojem telefonu.